Tuesday, April 13, 2010

KFC dan PIZA

huh...td g ambek lsn L kete..pas ni bley r smbung P plak..tp sblum g sane..aku g isi borang kat piza dlu..awl lg td pkul 10.45...kat dlm piza tu ade r 2 org staff tgh breakfast..aku dgn konfiden nye tarik la pntu tu...hahaha...x bkak lg...siap mangge beso2..malu siot...so ak pon wat2 la cover mcm seolah2 olah tny kat diorang x bkk lagi ke....diorg kat dlm geleng je..huh huh huh..so ak pn g la berkeliaran kat kdai topup..
pkul sebelas dh..ak tggu je sape2 masuk kat ctu..pastu ade la sorang staff kluo...ak pn g la mtk brang n isi..ade la mamat tu sorang mngkin kje bhgian piza deliver kot..die tny th ke jln kat kmaman ni..ak cpt2 jwb ''tak'' huhu...die suh ak mtk bhgian waiter..ok je kot..

then aku g plak kat kfc..isi brang..pastu on the spot die mcm interview la...tup tup die ckp sekurang2 nye nk kne kje ngan kfc 3 bln..so die ckp nanti ak nk smbung blaj0 lg..huh agk rugi di situ gj 700++...nak pkai orang tp x dpt plak..akak mnager tu siap nsht ak lg..x bgs matrik baik ambek diploma..mmg la matrik skejap..tp x bnyk amali..banding diploma..nnti kje ssh dpt..mcm die..last2 jd mnager kfc je..anyway ak skrang hrp la dpt kje x piza AnW pon ok

No comments: