Thursday, May 20, 2010

menghabiskan sisa2 hidup ku kat kg halaman

huhu..tittle ak mcm ak dh nk pegi n x blik2 ya..hahaha..2 hr je agi duk sni..pasni start la dunia study ak..huh..cam x ready je..fizik kmia addmath..huh..x igt pape pon..cam ilang ingatan jerk..huhu..xpe usaha tgge kjayaan..hehe..bab shopping asenye dh hbis kot..huhu..td bru j g bli kmeja..kat sne tiap hr isnin kne pkai kmeja lngkap..so mlm ni igt nk kua agi kot..sje nk g psr mlm ngan ayie..ajok wan tp die mcm x dibenarkan oleh isu kwangan nye yg agk mngecewakan..huhu..so die ckp nk dtg rmah aku esk..esk je ag ak kat bkt kuang..sabtu ni nk g kuantan..huhu..sje jln2 wif my family..hehe..mlm tu about 12pm dh nk btolak ke slangor..mngkin smpai pg..huh..bdebo plop ase..hehe..ak ni mmg x ske sgt nak suaikan dri ngan stuasi bru..tp nseb baek la ade bbrape orng geng yg same skul dlu..c.peng pon ckp nk daftar same2..hrp dpt satu blik..huhu..pergi kang ak x thu nk bw lap top ke x..hehe..actually ak bru je bli laptop ni..hehe..tkot gak nnti ilang doe..intrnet kat sne ade sdie kat blik satu port..so kongsi la ngan roommate nnti..kat kafe ade wifi..satu blik 2 org je..apartment..fullstop..........rase sdeh pon ade nk mninggalkan kmaman...kah3..bru je nk bersosial kat sni..ak knl ngan 2 org tu pon sbb plkn..so kalu ak g mne2 biase ngan diorang la..kalo dulu sorang je kot..sbb tu dlu ak x biase g karoke ke kua mlm ke kat kmaman ni..so skrang dh ade diorang ak slalu gak kua mlm..x jd cam ank dare sunti dah..hahaha...thankssss a lot la kat diorang..mngkin diorang x bce pon blog ni..haha..sbab tu ak tlis sume ni..hehehehhe...walaupon slalu gak kne gelak ngan diorang tp tu sume mmg berharge la kot..hahah..ni kalo diorang bce ni msti ak kne glak je..tp persahabatan mmang bes..haha..walaupon kdng2 sakit ati je..hahha..tp ak x smpan lam hati pon..sume org ade prasaan tol x..huhu..rasa cam bodoh sgt..ayie slalu nganjing ak ngan ayt tu..gare2 ak tlis kat komen ak..hehe..dh le mls dh nok ngarot pnjang2..