Tuesday, October 26, 2010

lisa surihani bwat video tuk ak...

woih...korang dh tgk blom video lisa surihani kat fb...wakakaka...x sngke plak die snggup luangkan mase tuk ak...hhahaha...rupenye die tu pmalu...hahahaa..sbelum ni x pnah xpnah plak bgthu ak yg die tu pmalu....hahaha...hri tu liyana jasmay dh bwat tuk ak jgak....linda jasmay ni gedik campor kiut,..tp x la sesegan lisa surihani smpai wat script...hahahaha.....btw time kaseh bnyk2 ye.. to all of you...kakakka...ni ade gmbr tnpa mekap liyana...kiut seh...btw...ak xde la mnat gile sgt ngn diorang...tp sbb xde idea nk berblog ak ltk la psl minah kiut ni....lisa tu bkn lawa sgt pon...cume sume watak yg die lakonkan tu ak ske...sbb nmpk real...mngkin mmg sume tu prangai die sdiri...liyana tu plak mmg kiut kot...tp gmbr x mekap tu berkali gnda lawa...mekap x nmpk natural la...so kpade calon2 bini ak yg berebut kjarkan ak tu x pyh mekap br ak ambek korang sbg bini...paham..!!,,,hahahahahaha...skadar cuci mate je....cehhh..gatallll...hoishhh...choiii....lgpon bkn ak yg gatal sgt p cr diorang...diorang yg tetibe mncul kat home fb...bosan ak tgk r....haahhahaa....lisa plak x abis2 bg flying kiss....haahhaa...ptotnye die x pyh wat flying kiss tu...die kne kekalkan imej sopan die...bkn nmpk gatal...tp mngkin sbb die teruja sgt nk appreciate pminat die...hahahaha...knape ak ckp psl diorang hr ni??...ahahhaa...alang2 dh psl artis yg ntah pape ni baek trus je ak mngarot...woittt....cte chinta tu dh mnjela2 plak....pnjang btol kisah hdop die...kdng2 bosan jgak...tp sbb ak sbagai hero dh kembali lam cte tu ak trus ikut je cte tu...lgpon duk rmh bosan jgk...oh ye...ctye tu skarang dh mnghala ke islamic sket...hoho...

kalu korang agk mnyampah dgn kparasanan ak mntk maap lah ye...hahahaahah...post ni sbagai suka suki je...peace....ahhahahaha

No comments: