Thursday, October 14, 2010

status kat facebook

hoip hoip........igtkah kite pade friendster and myspace yg telah lapuk ditekan zaman....dulu ak active frienster...ahhahaha...tp skrang adenye facebook (fs)...buke pon x....bese la...umpama penyapu baru....ahhahaha....tp an kalu dulu2 kat frienster slalu org post kalt wall die..."add la saya"...knape kat fb x skrang jarang...and bleh dikatakan xde kot...ha....??..pastu an ak igt ag kalu kat fs dulu slalu nmpak pic yg format GIF kat mane2 wall...mesti bnyk...pe yg tertulis...THANKS FOR ADD ME.......ahahhahaha....knape sume tu cam x wujud kat mate ak skrang...hoho...ak rase sbb manusia ni dh smakin professional dlm perhubungan...knape ak ckp cam tu...ntah la....ahhahaa....sbenarnye ak sje je merepek bnde2 diatas sbb nk berckp psl fb....kadang2 sering muncul kat home fb org2 yg begitu aktif ngn fb ni...almost evrything dlm hidup die tercatat kat status mereka...mane privacy hidup mereka..hehe...kdg2 status2 berikut smpai mencerminkan imej buruk korang...smpai aib diri sdiri...wahhhh...pedas siott...ahahha....so ak trus je remove org2 berikut....bkn ak knal pon....mngkin ak add mase mule2 zaman fb nk naek kot....n mngkin juge die yg add ak...ak approve je seh,,,,org nk kwn kan....tp ak remove tu bkn sbb ak bnci ngn diorang...erkkk....ahahah...tp mnyampah nk bce status ko yg ntah pape.......it's mean yg mcm psl hari ni ak gaduh ngn b ngn c....d jeles ngn ak....hoi f jgn ganggu ak....hey what the hellllllll......fffttfttft...hoho...sorry emosional sket..ahahhahahahaa...xde r..mmg manusia ni memerlukan teman untuk mengahadapi sesuatu msalah...sharing is caring right?..so mungkin sbb tu mereka menulis masalah mereka di status mereka...tp adekah smua org nk thu masalah mereka...tidak bukan..ahhaha...so cr la somewhere yg lbeh ideal tuk semua tu...mcm blog lah cnthnye...sbb tu ak lbeh ske tls cerita ak kat blog...bg ak konsep blog ni mudah...sape nk thu die akn thu..sbb ak xde plak mempromosikan cerita ak dikhalayak ramai...so sape nk bce die akn dtg sendiri...mngkin certain org ckp yg org yg xnak thu pon akn thu kalu die jd follower ak sbb ade notification...ye...tp notification tu just bgthu tjuk n beberape bris entri je...so kalu follower tu nk thu die akn tinjau la sdiri...cool kan...ahahahahahhahaha..(x cool pon)...n blog ak ni sdiri ntah sape je yg bace...mngkin ko sorang je yg bce...hahaha...berbalik kpd fb....cube la post something yg sesuai tuk semua org..psl ko jtuh lonkang ke...its interesting right...so org len bleh la nk mngejek ke..ahahha..nk berkongsi pngalaman yg sama ke...xpon mnta idea dr sape2 ke....its ok kalu nk cte psl diri kite...tp berpade2 la...jgn smpai org anggap diri x bagus...(mcm ko bgus sgt shahfri)..ahahahaha...ak bg pndpt je la...ahhahaha.......tp msti korang ckp alah kalu mcmtu xyah r bce status diorang and ske hati diorang lah nk post ape..tu kan fb die......ahahhaa,,,ok...bile ak bosan...ak akn meneroka segenap fb...so akn jmpe lah status diorang kat home tu....so nk xnak ak akn terbace jugak....so ak remove je r...alah...bkn slh pon...agpon kitorang x pnh knl kot....so....that is the way...nk ckp hak diorang plak....mmg la tu hak diorang...ske hati diorang la nk post ape,,,ye btol tu...tp fb is public....once we are friend in fb, we could know everything psl satu sama laen menerusi fb tu an....

hoih....kalu terasa tu sorry r...ak just mgeluarkan pendapat ak je...mcm korang ckp psl hak...ni hak ak nk tulis kat blog ak....just follower ak n sape2 yg nk bce je yg akn bc psl ni..hehehehhehe...so tu je r akdpt melalut tuk hr ni....

1 comment:

cikdieyla said...

shpie...aku rase tulisan kat atas ni macam menari2 je..huh..mmg cam illusion...sile lah jage kebajikan pembace2 blog ko..nak juling mate aku nih...lagi satu,di manekah post yg telah diDELETE itu???hahaha..ingat aku tak dpt noti ke haaaaaaaaaaaaa......