Wednesday, October 27, 2010

realiti konspirasi...

what the heckkkkk....aritu ade minah ni suh ak bce..tp ak mls sbb nmpk cam mngarot....sbb fisrt page blog die ade gmbr karton wane wani tu...n igt x yg ak ade ckp ak x ske video kat fb yg cte psl die ngn awek die pastu musik mndayu2...hahaa...sbb tu ak mls bce,,,pastu smlm ade plak minah ni suh ak bce....ak pon dlm keadaan yg serabot dan hambar teus menjelajah ke blog tu...bce sket...mnarik jgak....n td ak smbung ag bce....ade psl tip nk ngorat awek....sial lah...nk pecah prot ak glak...btw...nice tip...yeahhhh...jd kasanova r ak pasni.....x rugi korang bce....bace r...ade 5 part sume skali.....sume klakar n agak berguna...tp kne confident r beb!!...yg pling ak ske part 4 ....hahaha...walaupon pompuan tu x trime je die bulat2 tp mmg btolpon....xkan lah bodo2 je nk trima...n ak rase kalu die trime bulat2 nmpk x cool....mcm pompuan tu pon gatal sgt...but ak ske teramat dgn ayt pompuan tu.......mase last2 tu...btw...ayt tu akn bg lg kuat smanagt tuk laki tu...yaehhhh....n laki ni snggup wat je tuk mmiliki pompuan tu ...tp kalu pompuan mmg xde prasaan n ego tggi klcc...xyah r wat gtu...nnti silap korang kne blik...jeng3...ahahaha....

2 comments:

cikdieyla said...

chooiiiii!!!
aku bukannye suroh ko bace yg tu pon...
cisss...tau pon ko blog tu best...
aku tak suroh la kalau x best...
aku bagi link2 yg terbaekkk dari ladang je okeh..
:D

shahfri shpie said...

hahahaaah