Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


aku start berblog awal tahun ni...aku baru je nak naek dlm dunia blog..erkk..nak naek ke???..hehe...blog aku xde tema2 tertentu..so smua entri dlm ni berbentuk universal..kalau ada benda yg ak nk bebelkan maka aku akn menaip..kadang2 aku...aku suka post-kan hasil kerja photoshop aku...dan berniat untuk berkongsi sedikit ilmu dlm photohop ni..so aku mula membuat tutorial...mungkin la macam ada sambutan sket...stakat ni aku baru buat satu tutorial..dan masih dalam proses untuk tutorial seterusnya...tettt...kepada rakan2 follower..selamat berkenalan...

1 comment:

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..
follow mamat balik aw..
tkut nnti sedih mamat..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/