Wednesday, December 22, 2010

aku gelabah sbb follower naik!!

bermulanya dunia blog aku...=)

dah lama aku x update blog ni dgn idea2 bernas...mngkin mls...mngkin ilang idea..ntah la...2, 3, hari ni...tetiba aku rasa mcm x selesa nk update psl2 tentang2 diri aku..hahaha....kalau dulu..kwn2 aku je yg bace blog aku...it's oklah..mereka kenal aku..mcm mana aku...jahat baik aku...sengal gila aku..hahaha..tp skrang...anda juga turut membaca....tu pun kalau korang terdetik rasa nk bace...walaupon hnya 20 something je yg ak x kenal...tp aku still rasa tkot...hahahah...eh, korang jgn igt aku nk halau korang ye..hak3...aku suka kot..traffik naek mendadak..tutorial tu dh jd top entri...pling ramai org tgk...korang ni nk tgk tutorial ke..nk tgk model...ahahhaa..bak kata kwn aku..'jgn nakal'..nnti aku ltk muka korang plak...sila request..ni mcm xde yg berminat pon..segan plak aku...ahahah....tp tu lah...mngkin awl lg kot....so masih x biasa...ade yg follow aku sbb photoshop...thanks sbb support...hehe...nnti ade masa aku buat tutorial lg...hoooha...
tgk..!!..entri tutorial naek mndadak...then trun balik sbb x update..padanm muka..haha
ade sbb knape aku takut...sbb aku takot nnti korang ckp aku merapu...arghhhh,,,knape prasaan tu mnghantui aku...padahal ni blog aku kot...laalalala....hah...mngkin ade antara korang yg die punya follower dh beratus then follow blog aku...mngkin dihati korang terdetik.."alah gelabah dowh mamat ni..follwer baru 50 lbeh dh kepoh"..erkkk...hahahahaha.....ermm..tak tahu plak aku yg korang dulu sign up blog...dlm masa sejam trus dpt ratus2 follower....hahahaa...aku ber-blogwalking pon baru sbulan ni...baru pandai bejalan..hahaha....baru pndai tggl link..baru tahu ape fungsi shout box tu....haahhaha

ermmm...aku rasa aku menaip dh x mcm dulu...skrang, aku taip - aku padam - aku taip balik...perlu ke aku jaga ayt2 aku...erghhh....kalau mcm ni...baek x pyh aktif blog...pebende lah ko ni shpie...ntah pape...


kpade follower yg btol2 nk follow aku...thanks yauwww...haha...sila sokong aku..aku ni xleh...kalau korang x sokong aku..memang aku remove r korang...hahahahaha...itu tipu ok...x kenal maka x cinta...korang boleh pggl aku shpie kot...sila jgn tnya kenape...owh ye...weh, sorry la kalau aku x follow korang balik...hehe..kejam kan aku..plus sombong plak tu...org dh follow die...die x follow balik...terpulang lah korang nk ckp ape...soory ye....korang ade fb x?...adekah korang membuta tuli add org...tidak bukan....so begitu lah konsep aku kat sini...cewahh berkonsep-konsep plak...hahaha...yg follow sbb tutorial thankss...yg nk kenal pon thankss...erkk..ade ke nk kenal aku..poyo je...xde kot hah..btw, thanks jugak...

kpade yg follow sbb nk aku follow balik...aku mntak maaf sgt200...masa diperlukan...aku x sombong...tp terpulanglah kat korang nk menilai(muka innocent + kejam)...wah tetiba aku rasa aku menaip makin laju..cuba korang tgk profile blog aku...sape yg aku follow...itu semua kwn2 aku..dan 2,3 org aku x kenal..tp ade sbb aku follow...aku sgt suka bace blog serius, blog realiti konspirasi, blog oh best...dan bnyk lg kot....tp aku x follow pon diorang...tp aku bookmark link diorang....mcm korang jugak...even aku x follow korang....tp bila aku jumpa blog yg best...aku bookmark la...then aku akn terjah blog korang dr situ....hehehehe...so kalau korang rasa korang nk unfollow aku...takpe lah aku x kesah....btw, thanks sbb follow....hak3...

so itu serba sediket loh psl aku(kebil mata gaya gedik)....hak3...jadi konklusinya bgaimana seh....aku sombong eh...ahhahaha....weh...knape tutorial aku mcm xde smbutan pon...huh...nak marah ni....hahahah....ak nk buat tutorial lg...tp xde model!!...hahaha...weh...aku ajar tu skadar ape yg aku tahu je ye...ape yg aku mampu...kalau aku buat tu x lawa ke ape ke...sorry la...nnti korang buat yg terbaek punya..=))...

4 comments:

misz sheyla said...

okey what ade follower....huhuhuhu...

keep blogging :) visit

me.eta said...

waaaaaaaaaaahhhh. shpie dah ramai follower. jeles aku. :DD

shahfri shpie said...

@MISZ SHEYLA.....best mmg bes...trafik naek...org komen pon btambah....tp still x biasa lg...*segan (muka mngada nk kena lempang)..hak3

@ETA....ahhahahaha

cikdieyla said...

lagi skali aku nak cakap.. "unnntunglahhhhh...org tu dah ramai follower..hahaha.." *tgn di dade,mate ke atas.

eta,dia tiru trademark kau jugak..kasi lempangan tanpe henti sama dia.haha