Saturday, December 11, 2010

aku nak......

smalam pening kepala....hari ni selsema...teruk....dan rasa mcm nak demam jugak..harap x melarat....x makan lg....sgtg laparrrrr....mula2 eju balik....pastu azfar balik...pastu ecap balik...pastu jang kluar....so mlm ni tggl lah aku dgn chin peng...chin peng mkn megi je...tp td die tny nk trun x...dia nk teman....xpe lah....aku mkn meggi jugak nnti...nak mkn 2 boleh x...lapar amat sgt ni...

spaghetti.....kat mana kau...hah...aku x tahu knape aku nk sgt mkn spaghetti ni...(aku bukan kemaruk western sgt eh)...tp tekak ni rasa sgt nk mkn spaghetti...nk rasa msm tomatonya...daging hancur tu...hah....dekat raff xde plak jual.....anggerik plak time2 diperlukan lah x bukak..time aku x perlukan ko...ko riuh je kan..huh...ishhhh....bila aku dpt mkn spaghetti...kalau aku dekat rumah skrang...konpem dh start motor aku pegi pizza...hishh...rasa nk mkn sgt2 dh..hahahaha....lapar plak ni..



hahaha..baik gila rasis...classmate aku...beria2 suh aku pergi klinik...kwn yg baik...haha...okay,..aku tahu rasis xkan bace ni..hahaha...aku x mandi lg...dh pukul 9.17....suhaida..dia diam tiba2...x pernah mcm ni kot...last mesej aku pagi jumaat...dia ckp nk contact masa aku free...pg tu aku ckp ptg aku free..okay, aku terlupa sbb khusyuk kat blog..aku mesej dh x balas..even aku call pun ko x angkat...apehal....jgn ckp ko merajuk..ahhahaa...

dekat bilik ni...dgr suara org berkawad je...untuk ape pun x tahu...aku nmpk sebaris je kat tgh pdg tu..huh...suara bola menjerit sbb sakit ditendang pun aku dgr...diorang main baling2 kat bwh tu.....lampu court segar bugar kat sana..aku sembap je hari ni...hahhaa.....rasa hambar....

skrang,,,buat pertama kali nya sepanjang aku hidup dekat puncak alam...aku rasa nak balik rumah secara tiba2...selama ni ada bukan xde rasa nk balik..tp rasa nk balik tu sbb family gathering and holiday n so over...huh...mngkin ni 1st time aku nak dmam kat sini kot....seriously bilik ni tak slesa gila untuk aku skrang...semua rasa tak kena...dr petang td...bilik ni x henti2 bunyi aku buang hingus n sedut hingus...bersin...tgn plak x henti akn pgg hidung yg gatal setiap seminit kot..ahahha....haihhh...aku bayang peti ais kat rumah tu...ada jugak makanan aku nk telan..kalau nk mkn mis sup or apa2..gi warung 'mok lah'...petang2 duk rumah akak aku..ade jugak goreng pisang,, jemput2,, air oren.. kadang2 sirap..kalau xde pun aku goreng nugget yg ada dlm peti dia tu..x pun mkn jeruk mangga yg dia buat....tak pun pergi rumah kakak aku sorang lg..sbelah rumah tu je..cari  biskut stok ank2 dia..haha..x pun dlm peti ais tu slalu ade buah2...x pernah lapar duk rumah...x pernah sunyi....stiap petang kitorang berkumpul...aku dgr diorang mngumpat,...hahaha...nak balik...aku x rasa mcm aku dlm komuniti untuk mlm ni........mood aku dh melayang.....terima kasih..dan masih lapar..nak pergi mandi..!

5 comments:

me.eta said...

alaalalala. jangan sedih2 ea shapie. aku ada. :DD

relax beb. bape hari je lagi nak balik. nanti kau dok uma diam2.

misz sheyla said...

uwaaaaa....kelaparan dech nengok pic makanan

niesh™ said...

aduh.. saya pun nak sangat2 makan spagheti :DD

shahfri shpie said...

hahaa...seminggu lg nak blik ni...nnti boleh lah mkn spaghetti...hoho

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.