Thursday, December 30, 2010

header yg ptama aku hasilkan untuk org..


nak header percuma..bace entri ni sampai habis

hehe....haritu...ade sorang kwn ni...dia srh buatkan header tuk dia...so bila ade masa lapang..ak try la buat..then siap...mls nk cerita panjang..penat dh menaip dlm entri..'putus cinta dgn pegawai bank' td..luahan prasaan tu..so tgk la proses2 tuk aku hasilkan header ni,,,. layan~




mula dr sketching ats kertas kajang yg aku bw balik tuk study..tp hampeh..ahahha


lukis semula dlm photoshop..see..x pyh scan pon..dgn photoshop smua boleh..hehe


warnakan....kalau korang buat design..ignore je kalau nmpk kusam..nnti baru main dgn brigthness n contrass...


dan hasilnya...camana aku buat effect tu..tetttt...hahaaha...kalau nk tgk yg btol..
sila ke blog effa for love ..aku igt at sbagai suka2 je..dh effa mntk tulun..then x sngke plaj effa nk bg hadiah..hahaha...org kata kecil tapak tgn..nyiru kami tadahkan...mntak maap kalu peribahasa ni slh..aku bantai  je...jgn ikut ok..igt,,bahasa budaya bangsa..


p/s: skrang ni aku tgh menggila menghasilkan header...sbb yg ni dh agak menjadi..so aku nk try wat lg...aku ade plan..follower aku dh 70 something...then..follower ke 100 aku nk hadiahkan header...tgk la..mngkin header yg aku dh siapkan..tp kalau follower tu nk ikut citarasa..bleh kot..tp kena tgk masa gak...so slamat follow..tp jgn follow semata2 sbb header...tgk contain blog ni dulu yaww...

12 comments:

dayah SnoW Heuka said...

sgt lawa meyh keep it up ^^

cikdieyla said...

follower ke 100 je??follower setia cam aku nih??? *touchingg2

mEwn munchika said...

nak jugak pak cik!!!hehe..ak blanje eskrem sbgai rasuah bleh x..hehehe

shahfri shpie said...

ishhh...kalau la aku free...aku bg smua follower aku...ahahhaha...ececeh..mcm aku buat je kan kalau free...x blh la aku maen bg2 je..nanti yg len terasa plak..nanti la..aku wat top komentor ke...blog paling support aku ke..okay..so sila bersedia..=)

eik`S noName said...

wah3...nice toooo....nak blaja gak wak...hehe

cikdieyla said...

ade can tak aku nak menang? *wink3*
hahaha

shahfri shpie said...

ade kot....bhgian top komentor kot...heehe

Izz said...

nice!!

shahjiehan said...

nk jugak~

Akeylala xD said...

laaa :( nak jugak ohh :\
HIHIHI .
brader Shahfri , qil pn maooo ! :p
hee :D Semad ! oh yea , qil follow aww btw . ngee !

PuPeL said...

saya folower ke 87 awak..leh dapat tak header..hehe cantik mantik..like like..

Abdul Farique said...

saya kot tu ?? yang ke 100:)