Thursday, December 23, 2010

blog die bukan blog bapak aku..!!

slmat malam....oh yeah...ahahha...sbenrnya pg kot...esok ade exam math...tp ak still boleh bersenang lenang goyang kaki menerjah ke blog2 anda yg best..biasa lah aku kan over genius..hak3...*tgn didada mat ke ats...

okay...dh brape kali aku mention..aku suka bace blog zack...tp skrang dia x update blog dia..x tahu lah knape...tp td...jeng2...ade lah mamat ni...die tggl link kat blog aku...aku buka..."oh die ni ke....hari tu aku dh komen yg theme dia lbeh kurang sama dgn aku.."...ak mls nk bace blog dia...tp slepas aku tgk tittle2 entri yg yg agak bes...aku pkse jugak nak baca...wahhh...best....hahaha...ayt2 dia cam gampang....ade makne uh...pedas je...ahahhaha..aku suka kot bace blog2 gni..yg brani menegaskan sape die..dan x hipokrit...yeahh...kalu suka ckp suka...x suka trus kutuk...hahahaha...tp jgn amal slalu...teringt plak isu "saya gay saya ok"...ahahhaa...cam siot...aku dh speechless x tahu nk komen ape dh...hak3...kalau korang x tahu psl isu ni..sila buat sedikit usya-an ke blogserius....oh..lupa plak...psl blog yg aku mention awl2 tu...blog aku bukan blog bapak kau...ahha...tajuk pon dh MCM bes...so sila usya...hahaha...igt ye blog tu blog die..bukan blog bapak kau atau blog bapak aku..hahahaha....



ok...slamat mlm yauwwww...nk tdo...

No comments: