Saturday, January 22, 2011

i miss that part..and i cant lie....

entri sejak blakang2 ni..suram..dan hanya perasaan yg bertaburan...itu yg aku fikir...sebab tu..aku rasa..aku nk delete blog ni..tp ak syg...sbb aku dh malu..aku x mampu sorokkan rasa dan segala mslah aku..walaupon x smua aku crita..tp aku bercerita...aku malu..aku cuba untuk berada ditempat kau..kau dan kau..mnyampah dengan rengetan dan perasaan aku...

entah lah...banyk kali aku cuba berhenti dari menulis entri...tp aku x boleh..aku terasa kosong...aku nk berkongsi....

i miss that part..yes..that part...masa kita mula2 kenal dulu..gelak ketawa...sedar ke x...baca ke x...semua tu selalu bermain kat kepala ni....lately....aku sedar sesuatu..kadang2 aku pujuk hati aku..cuba berfikir ke arah yg lebih positif...yes..kadang2 aku mampu...dan kadang..aku kecundang..dan segala negative itu datang menguasai otak ini....i really miss that part!!...mungkin semua busy...aku sedar..dan sangat2 sedar...dan lately jugak...aku cuba lupakan semua ni..aku cuba cari segala keburukan dan kesalahan kamu..ye..aku dapat itu...aku buat semua tu..sebab aku cuba nk jauhkan smua ni dari kepala aku..i'm not for u...and perhaps u're not for me...tp...aku x boleh...its come roll and rolling around me....yes..u..!!..the evening,...aku sengaja...n...yess..u did as same as what i'm thinking,,,

skrang...aku cuba mendiamkn diri...but i cant...setiap bunyi sound chat di fb..setiap bunyi hp...ur name came first....but...that's not u....even hp org laen yg bunyi pon...mata ni memandang hp sendiri....aku cuba luput kan semua perasaan ini...tp degan kenyataan 'mungkin' yg wujud pada negative side dan perebutan di positive side...i cant....

i cant lie myself....

3 comments:

senydream said...

ermm..lumrah kehidupan...tabah la jalaninyer..

Anonymous said...

btul.

cikdieyla said...

i miss the old of u..in writing..and i cant lie.. =.=