Friday, January 28, 2011

siapa nak header free..?


ape kabor semua....permulaan hujung minggu yg agak menyenangkan bagi aku...btw...macam biasa..aku nak rengetkan tentang assignment lah~...padahal memang tugas aku untuk belajar!..bukan bermain..hahahah..okey..abaikan pasal tu..mlm ni aku enjoykan diri dgn cuba menghasilkan header diatas...dah siap pon...suku mlm jugak nk siap..hehehe....header ni aku buat suka-suka je...so ingat nak bagi je pada sesapa yang berpotensi untuk dapat...kalau aku main bagi je..x adil kot...err..ade ke org nak header aku buat ni...hahahaha..perasan je lebih...

so sesiapa yang berkenan dengan header ni.....ambil lah...TAPI..bersyarat...ade sesi kelayakan untuk dapatkan benda alah ni...hahaha... 

'korang cuma teka jawapan utk soklan aku akan post malam esok'

...okay?...then jawapan siapa yang aku anggap aku suka...atau betul...dapat lah header ni..oh ye..kalau xnak header diatas...sila jangan take part okey...

dan aku masih mencari follower ke seratus untuk dapat header free lg...aku buat untuk blog dia....okehhh....so kalau ade yg berminat dgn header kat atas ni...tunggu mlm esok ye... 

jgn risau..xde syarat lain pon..aku bukan buat contest..

korang cuma komen je jwpn tu kat bawah entri mlm esok...hehe...okeh..aku pon tgh pikir soklan ape nk bg ni...cisss..mcm gempak je..ahhhaha.... 

soklan simple je...aku xkan suh korang karang jwapan..mngkin aku tny..ape mknan feveret aku ke..hobi aku ke..benda simple...

korang teka jelah..sbb niat aku cuma nak bagi header ni je..bkn nak buat contest
..huhu

nama blog korang akn digantikan di 'blog saya' tu..the gmbar korang kat blakang...so arap-arap ade lah yang sudi meneka jwpn ye...tentang warna..aku cuba ubah tone warna bg sesuai dgn blog korang...=)

10 comments:

temoxskema said...

woot :D kne jwb soklan dulu kee ?? :)

haninihanis said...

na join na join ;)

DaK CoMoT said...

haa cepat2...xsaba da neyh

n i k l i s a said...

nak banner. hehehe

akmal afiqah said...

tetttt!! nak jugak..haha

Kopak Otak said...

menarik :)

cik mun said...

hehehe..nak jugak!!

Abdul Farique said...

haaa . cepat2 . aku pun nak jugak .
header aku tu nak tukar letak gambar sendiri pulak nak mr.Q aku dok sebelah gambar aku . huhuhu :p

wida said...

wah bestnya..pandai wat header ek
tq singgah blog sy:)

PriNcesS SunShine said...

wah...aq nak2....
nak join ni...
tuk header blog bru ku...huhu