Tuesday, March 1, 2011

keyakinan pudar dan terang

dah lama x  mengupdate pasal aku..sebelum ni update tuk design je..tp mlm ni..dalam kesibukan aku bermain2 dgn final project computing buat kali terakhirnya sebelum di-present-kan esok..aku terdetik nak mengekspresikan benda ni...

aku yakin dgn keputusan aku...dan aku menuju ke arah keputusan yg aku dah ambil...tinggal masa dan takdir yg bakal bersatu menemukan aku dgn keputusan tu..errr....x perlu kot aku nak obvious sgt tntang 'keputusan' yg aku buat tu..kan x universal plak entri ni...haha...err..okay..aku serius..dan td...keputusan yg aku rs dh yakin untuk dilaksanakan tu macam sedikit sebanyak terhambur...sebenarnya dah 2 3 hari ni...keyakinan tu termuntah dan tersedut...ya..pudar..dan terang!

aku merenung jauh dalam gelapnya pagi ni...sunyi..semua tidur kot....tinggal aku je yg masih lincah menaip dan menaip dan menaip...hahhhhh....sekarang..tangan aku seolah kaku untuk terus meluah...dan...tunggulah semuanya datang dan menyembah...untung sabut timbul...untung batu tenggelam...

org kata...was-was itu permainan syaitan...so...go for it!!!...ya...jgn toleh blakang...

err...

1 comment:

fizamanan said...

ape yang kau cube cakap sebenarnye ni?haha